Dedicated Since 1992

A kezdetek

A Hadászi Kft. 1992-ben családi vállalkozásként indult.

Az első termék a napraforgó mag pirítása és csomagolása volt. Folyamatosan növekedve egyre bővült a cég termék skálája, megjelentek a rizsek, majd a különböző mezőgazdasági termékek: kukoricadara, kukoricakása, köles, hajdina, bulgur. Később bevezetésre kerültek a babok, lencsék majd a sók is.

2018 után

Büszkék vagyunk

A cég és a telephely is Debrecenben található.

2018-ban a működő HACCP rendszer kibővítésre került az IFS rendszer bevezetésével. A cég sikeresen megszerezte a nemzetközi IFS élelmiszerbiztonsági minősítést, majd 2019-ben sikeresen meg is újította.

A folyamatos növekedésnek köszönhetően termékeink lassan az egész országban megtalálhatóak. A komoly elvárásoknak való megfelelés által pedig termékeink bekerültek a legnagyobb multinacionális vállalatok polcaira is, mint például a METRO és a LIDL.

A kezdeti székhelyt és telephelyet kinőve gyárunk folyamatos bővítéseken megy keresztül, minden évben új dolgokkal fejlesztve a gyártást (új gépsorok, új csarnokok, napkollektorok felhelyezése, új csomagolás fejlesztése …)

Növekedésünknek köszönhetően már nem csak saját termékeinket gyártjuk, hanem vállaljuk más cégek termékeinek bércsomagolásátis.

Ami fontos nekünk

Fontos számunkra a minőségi alapanyag, ezért folyamatosan figyelve a piacot keressük a legjobb beszállítókat és csak elismert cégektől vásároljuk termékeiket, legtöbb esetben közvetlenül a termelőtől.

Amin dolgozunk

Fontos számunkra a minőségi alapanyag, ezért folyamatosan figyelve a piacot keressük a legjobb beszállítókat és csak elismert cégektől vásároljuk termékeiket, legtöbb esetben közvetlenül a termelőtől.

Technológia fejlesztés a HADÁSZI KFT.-nél

A Hadászi Korlátolt Felelősségű Társaság támogatást nyert el a GINOP-1.2.8-20 pályázati konstrukcióban, mely projekt keretében egy csomagoló gépsort szerzett be. A Kft. célja a beruházással az, hogy a megnövekedett vevői igényeket ki tudjuk szolgálni, diverzifikáljuk tevékenységünket, továbbá a bércsomagolási kiadásainkat meg tudjuk szüntetni, hiszen egyre több megrendelést kényszerülünk kapacitások hiányában visszamondani. Ehhez egyrészről szükség van a meglévő eszközpark fejlesztésére, másrészről szükségessé válik a humánerőforrás további bővítése is. Tekintve, hogy vállalkozásunk gépparkjának száma növekszik, a termelékenység fokozása is megvalósul, nagyobb volumenű csomagolási kapacitással fogunk rendelkezni, továbbá a cég termékpalettájának szélesítéseként, extrudált kukoricapehely és puffasztott rizs gyártása és csomagolása is megvalósul, mely által megrendelési körünk is bővülni fog, cégünk technológiailag megújul. Ez természetesen növeli cégünk munkavállalói létszámának minél nagyobb mértékű megtartásának lehetőségét, sőt a jelenlegi dolgozói állomány növelését is.

A Kft. a projekt megvalósítására 18.925.709 Ft feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el.

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-01366

Feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 18 925 709

A támogatás mértéke: 68,447410%

Projekt kezdete: 2020.09.01.

Projekt fizikai befejezése: 2021.08.31

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-01366

Feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 18 925 709

A támogatás mértéke: 68,447410%

Projekt kezdete: 2020.09.01.

Projekt fizikai befejezése: 2021.08.31.

.

Forgóeszköz-finanszírozás a Hadászi Kft-nél:

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram
Adós neve: Hadászi Kft.
A forgóeszköz-finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: Az elnyert támogatást alapanyag-beszerzésre fordítjuk.
A hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

A legjobb kvalitású termékek!

 

Nyitva minden hétköznap:

Hétfőtől-Péntekig: 06:00-16:00

Látogass meg minket!

Telephely: 4033 Debrecen, Acsádi út 02188/29 hrsz.